អ្នកប្រើប្រាស់ណាម្នាក់អាចបង្កើតបានយ៉ាងងាយស្រួល ថតជជែក ជាមួយនឹងរហូតដល់ 200 ជជែក — ហើយចែករំលែកវាជាមួយមិត្តភ័ក្តិ មិត្តរួមការងារ ឬអ្នកដើរតាមដោយការផ្ញើ តំណតែមួយ. ជាមួយការចុចតែមួយ អ្នកទទួលអាចចូលរួមបានយ៉ាងងាយស្រួល គ្រប់ក្រុម និងប៉ុស្តិ៍ នៅក្នុងថតឯកសារ។
នេះដោះសោរដោយគ្មានថ្នេរ ដំណើរការចាប់ផ្តើម សម្រាប់ក្រុមហ៊ុននានា អាចឱ្យអ្នកសារព័ត៌មាន និងអ្នកជំនាញចែករំលែកបានយ៉ាងឆាប់រហ័ស បញ្ជីនៃប្រភពព័ត៌មាន និងសហគមន៍ដែលបានជ្រើសរើស, និងច្រើនទៀត។

ថតណាមួយអាចមាន តំណភ្ជាប់ច្រើន។ ភាគហ៊ុននោះ។ សំណុំផ្សេងគ្នានៃការជជែក.
ដើម្បីបង្កើតថតជជែក សូមចូលទៅកាន់ ការកំណត់ > ថតឯកសារជជែក on កម្មវិធី Telegram ណាមួយ។. ជ្រើសសេចក្ដីជជែកដែលអ្នកចង់បញ្ចូល ហើយផ្ដល់ឈ្មោះឱ្យវា - ហ្វូលឌ័ររបស់អ្នកនឹងបង្ហាញជា ផ្ទាំងដាច់ដោយឡែក នៅក្នុងបញ្ជីជជែករបស់អ្នក ដូចជា ការងារ or ព័ត៌មាន.
ថតជជែកអាចមាន រហូតដល់ទៅ 200 ជជែក គ្នា - និងការជជែកណាមួយអាចត្រូវបានបន្ថែមទៅ ថតច្រើន។.
ប្រសិនបើអ្នកចង់ចែករំលែកថតឯកសាររបស់អ្នកជាមួយអ្នកដទៃ កុំបញ្ចូល ឬមិនរាប់បញ្ចូល 'ប្រភេទការជជែក' ដូចជា 'ក្រុម', 'ឆានែល'ឬ'មិនទាន់អាន '.
ដើម្បីចែករំលែកថតរបស់អ្នក ចុចឱ្យយូរលើឈ្មោះថតក្នុងបញ្ជីជជែករបស់អ្នក ហើយជ្រើសរើស 'ចែករំលែក' – ឬបើកថតនៅក្នុង ការកំណត់ > ថតឯកសារជជែក. នេះនឹងបង្កើតតំណភ្ជាប់អញ្ជើញថ្មីសម្រាប់ថតរបស់អ្នក។ អ្នកអាច ជ្រើសរើសការជជែកមួយណា ពីថតនឹងអាចប្រើបានសម្រាប់មនុស្សដែលមានតំណនេះ។
Tap
នៅលើ Android ឬ
នៅលើ iOS ដើម្បីផ្តល់តំណ a ឈ្មោះប្លែក ឬបង្កើត a លេខកូដ QR.
ថតឯកសារដែលប្រើតម្រងដូចជា 'ក្រុម', 'ឆានែល'ឬ'អាន 'មិនអាចចែករំលែកបានទេ។
នៅពេលបង្កើតតំណអញ្ជើញ អ្នកអាចជ្រើសរើសណាមួយ។ ក្រុមសាធារណៈ ឬបណ្តាញ ក៏ដូចជាក្រុមឯកជន និងបណ្តាញដែលអ្នកមាន អ្នកគ្រប់គ្រងសិទ្ធិក្នុងការអញ្ជើញអ្នកប្រើប្រាស់. អ្នកប្រើប្រាស់ម្នាក់ទៀត និងបុតខំមិនអាចចែករំលែកជាមួយថតបានទេ ប៉ុន្តែអ្នកប្រើប្រាស់អាច បន្ថែមពួកវាដោយដៃ ពេលក្រោយ
ការចែករំលែកថតជាមួយនរណាម្នាក់អនុញ្ញាតឱ្យពួកគេ។ ចូលដោយផ្ទាល់ ការជជែកទាំងអស់របស់វា - សូម្បីតែមួយដែលជាធម្មតាត្រូវការ ការស្នើសុំចូលរួម (សម្រាប់ហេតុផលនេះ មានតែអ្នកគ្រប់គ្រងប៉ុណ្ណោះដែលអាចបន្ថែមការជជែកជាសាធារណៈជាមួយនឹងសំណើចូលរួមទៅកាន់ថតដែលអាចចែករំលែកបាន)។
បន្ទាប់ពីជ្រើសរើសការជជែក អ្នកអាច ចម្លងតំណអញ្ជើញ ឬភ្លាមៗ ចែករំលែកវា។. ពេលដែលអ្នកទទួលតាមតំណភ្ជាប់, ពួកគេនឹងទទួលការអញ្ជើញ និងមើលមុននៃថតឯកសារ – បន្ទាប់ពីទទួល សូមពួកគេ បានបន្ថែមទៅរាល់ការជជែក ហើយថតនឹងបង្ហាញក្នុងបញ្ជីជជែករបស់ពួកគេ។ ប្រសិនបើក្រោយមកពួកគេលុបថតនោះពួកគេក៏អាចដែរ។ ចាកចេញ ការជជែកទាំងអស់របស់វាក្នុងមួយប៉ះ។
ការជជែកដែលអ្នកមិនអាចចែករំលែកជាមួយតំណ ហើយអ្នកដែលអ្នកជ្រើសរើសមិនចែករំលែកនឹងនៅតែមាននៅក្នុងរបស់អ្នក។ កំណែផ្ទាល់ខ្លួន នៃថត - អ្នកអាចបន្តប្រើវាបាន ជាធម្មតា.
ថតឯកសារអាចមានរហូតដល់ 100 តំណអញ្ជើញតែមួយគត់ - នីមួយៗផ្តល់សិទ្ធិចូលប្រើ ការជជែកផ្សេងគ្នា. ឧទាហរណ៍ អ្នកអាចបង្កើត 'អ្នកគ្រប់គ្រង' តំណភ្ជាប់ដែលចែករំលែកការជជែកទាំងអស់ពីថតការងាររបស់អ្នក ខណៈពេលដែល 'អ្នកហាត់ការ' ដោះសោត្រឹមតែ 2 ឬ 3 ប៉ុណ្ណោះ។
ដូចគ្នាដែរ អ្នកដែលថតព័ត៌មានមានប៉ុស្តិ៍ចូល ច្រើនភាសា ប្រហែលជាចង់បំបែក English and ភាសាអេស្ប៉ាញ តំណភ្ជាប់ - ឬមួយសម្រាប់ ព័ត៌មានពិភពលោក and ព័ត៌មានក្នុងស្រុក.
អ្នកអាចធ្វើបាន ធ្វើឱ្យប្រសើរឡើង កម្រិតនៃការចូលប្រើរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ណាមួយដែលបានបន្ថែមថតរបស់អ្នកដោយផ្ញើឱ្យពួកគេនូវតំណផ្សេងគ្នា - ពួកគេនឹងមានឱកាសបន្ថែមការជជែកដែលពួកគេបាត់ទៅថតដូចគ្នា។
អ្នកអាចរៀបចំខុសគ្នាយ៉ាងងាយស្រួល កម្រិតចូលប្រើ ដោយផ្តល់តំណអញ្ជើញនីមួយៗរបស់ខ្លួន។ ឈ្មោះ. ដើម្បីធ្វើបែបនេះ ចុចយកឈ្មោះថតរបស់អ្នកយូរ ហើយជ្រើស កែសម្រួលថត, បន្ទាប់មកចុចលើតំណភ្ជាប់ >
នៅលើ Android ឬ
នៅលើ iOS > កែឈ្មោះ.
ឈ្មោះតំណដែលអ្នកជ្រើសរើសគឺ ឯកជន ហើយនឹងមិនត្រូវបានបង្ហាញដល់អ្នកប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀតទេ។
នៅពេលអ្នកបន្ថែមការជជែកថ្មីទៅក្នុងថតរបស់អ្នក ពួកគេនឹង not បង្ហាញដោយស្វ័យប្រវត្តិសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ដែលបានបន្ថែមថតតាមរយៈតំណអញ្ជើញ។ វាមានប្រយោជន៍ ក្នុងករណីដែលអ្នកត្រូវការបន្ថែមការជជែកមួយចំនួនសម្រាប់ភាពងាយស្រួលផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នក។
ប្រសិនបើអ្នកចង់ឱ្យថតត្រូវបានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀត អ្នកអាចធ្វើបាន ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពតំណអញ្ជើញដែលមានស្រាប់, កំពុងបន្ថែមការជជែកថ្មីៗ។ អ្នកណាដែលប្រើតំណនោះ នឹងមានការជូនដំណឹងឲ្យចូលរួមក្នុងការជជែកថ្មី។
ដើម្បីធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពតំណ សូមជ្រើសរើសថតឯកសារពី ការកំណត់ > ថតឯកសារជជែក, ចុចលើលីង បន្ទាប់មកជ្រើសសម្ភាសថ្មីដែលអ្នកចង់បូកបញ្ចូល។
បន្ទាប់ពីអ្នកប្រើប្រាស់ បន្ថែមថតរបស់អ្នក។ តាមរយៈតំណអញ្ជើញ ពួកគេអាចធ្វើបាន ប្ដូរតាមបំណង ដោយការផ្លាស់ប្តូរឈ្មោះរបស់វា បន្ថែមការជជែកផ្ទាល់របស់ពួកគេ។ ឬដកអ្នកដទៃចេញ។ ឧទាហរណ៍ អ្នកប្រើប្រាស់ដែលបានបន្ថែម a ការងារ ថតឯកសារដែលអ្នកបានចែករំលែកជាមួយពួកគេអាចបន្ថែមបាន។ ការជជែក 1-on-1 ជាមួយសហការីពីនាយកដ្ឋានរបស់ខ្លួន។
ការជជែកថ្មីដែលអ្នកបន្ថែមទៅថតនឹងមិនត្រូវបានចែករំលែកដោយស្វ័យប្រវត្តិទេ។ ប្រសិនបើអ្នកដោយដៃ ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពតំណអញ្ជើញ, អ្នកប្រើប្រាស់ដែលបានបន្ថែមថតរបស់អ្នកនឹងទទួលបាន សំណូមពរ ដើម្បីចូលរួមការជជែកថ្មីៗ។
លក្ខណៈពិសេសពិសេសអ្នកប្រើប្រាស់ Telegram ទាំងអស់អាចបន្ថែមបាន។ 2 ថតដែលអាចចែករំលែកបាន។, អាចមានរហូតដល់ 100 ជជែក – ដើម្បីចូលរួមជាមួយមិត្តរួមការងារ ឬចែករំលែកចំណង់ចំណូលចិត្តជាមួយមិត្ត។ អ្នកជាវនៃ Telegram Premium អាចបើក 20 ថតដែលអាចចែករំលែកបាន។ ជាមួយនឹងរហូតដល់ 200 ជជែក នីមួយៗ និងអាចបង្កើតបានរហូតដល់ 100 ខុសគ្នា តំណអញ្ជើញ ក្នុងមួយថត។
ដូចទៅនឹងលក្ខណៈពិសេស Telegram Premium ទាំងអស់ នេះគ្រាន់តែជាការចាប់ផ្តើមប៉ុណ្ណោះ - រំពឹងថានឹងមានមុខងារខ្លាំងជាងមុនជាមួយនឹងការអាប់ដេតនាពេលអនាគត។
អ្នកជាវពិសេសក៏ដោះសោផងដែរ។ ការគ្រប់គ្រងការជជែកកម្រិតខ្ពស់ ជម្រើស - ដូចជាការកំណត់ថតលំនាំដើម។